1 Şubat 2007 Perşembe

bir kis gecesi hatirasi..:D

buraya ayagimi suruyerek gelmisim galiba..beraberimde kari da getirmisim:) dun gece buraya Alabama'nin yillar sonra ilk kari yagdi:) Normalde buraya Alabama'nin bulundugu konum geregi kar yagmiyor, ama gectigimiz haftalarin keskin sogugu megerse bu gelenegi bozmaya gelmis. "Disarda kar yagiyor" diyenlere, "Burasi Alabama, buraya kar yagmaz" diyenler de inanmak durumunda kaldi anlayacaginiz:)

Dun gece ayrica yurdun surpriz partisi vardi, dondurma, film, oyunlar..bunun uzerine bir de arabalarin uzerini ancak orten karla yapmaya calistigimiz kartoplariyla oynadigimiz kartopu savasi eklenince..:D o kadar ilginti ki, burada bazi arkadaslar hayatlarinda ilk defa karin yagdigini goruyorlarmis. Canim ulkemde dort mevsimi de yasayabildigimiz icin gercekten sansliyiz..Hatta uzerlerindeki karla hatira fotografi cektirenlerin de sayisi bir hayli fazlaydi:D

E, tabii biz de bundan geri kalmadik. Buyrun, Alabama'da bir kis gecesi hatirasi fotograflari..:D


son resim-soldan saga:) Hend (Misir), Fatima ve Charmy (Hindistan), bendeniz:P, Sozan (Irak)

Hiç yorum yok:

*Secimler hep vardi.Her sey kaderde yazili olsa da -maktub-, oraya sen secimini yaptiktan sonra yazildi. Ve simdi sira sende, sadece soyle bana: YaZi mi yoksa TuRa mi?