25 Ekim 2010 Pazartesi

Bu Elma Ailesini seviyorum:)

Teknolojiye uzak biri olmasam da cok yakin bir takipcisi oldugum da kesinlikle soylenemez. Ornegin Apple I-Pad'den yeni haberim oldu:)

Hakkinda netten ufak bir arastirma yaptim, ve kesinlikle cok hosuma gitti bu I-Pad. Ozellikle de ise gidip gelirken laptopunu da yaninda tasimak zorunda olanlar icin netbook yerine tercih edilebilecek sirin otesi bir alternatif gibi geldi bana.

Apple dahisi Steve Jobs, Apple I-Pad'in browsing, email, resim, video, oyun, muzik ve e-book uygulamalari icin bilhassa gelistirildigini iletiyor.


Her ne kadar online oyunlara merakim olmasa da, I-Pad'in direksiyon olarak kullanilabilmesi ozelliginin online araba yarislarini merkalilari icin cok eglenceli hale getirecegi muhakkak.


Fiyatina gelecek olursak:) Farkli sitelerden farkli fiyatlar bulmak mumkun ama oratalama 1.300 TL civari diyebiliriz. ABD'ye yakin zamanda gidecek olan bir tanidiginiz varsa, ona siparis vermenizde fayda olacaktir. Zira Amerika'dan $500'a temin etmek mumkun. (16 GB)

Gorseller http://www.iphoneturkey.biz sitesinden alinmistir. Apple ile ilgili tum merak ettiklerinizle ilgili bu blogu da takip edebilirsiniz.

Ne diyelim, tez zamanda yazilarimi I-Pad'imden yazabilmek temennisiyle diyelim. Evet, tam olarak boyle diyelim;)

Hiç yorum yok:

*Secimler hep vardi.Her sey kaderde yazili olsa da -maktub-, oraya sen secimini yaptiktan sonra yazildi. Ve simdi sira sende, sadece soyle bana: YaZi mi yoksa TuRa mi?