5 Nisan 2007 Perşembe

album hazir:)

Bahar Tatiline ait albumu siteye ekledim. Sayfanin sol alt kisminda gozunuzden kacmasin:) Bu fotograflarin yarisi aslinda:) kalanini da aksama kadar ekleyecegim. Ara ara albumu kontrol ederseniz yeni fotolari da kacirmamis olursunuz..

Gezdigimiz yerlerle ilgili kisa bir dipnot duseyim. Amerika'nin bircok eyaletinde Disney bulunmasina ragmen, Orlando, Florida'daki orijinali ve de en buyugu -yani digerleri gibi Disneyland degil Disney World..

Disney'de 7 tane park var, biz 4 tanesine gittik: Epcot (Dunya ulkelerinin protiplerinin sergilendigi bir dunya sergisi), Animal Kingdom (Hayvanlar Alemi + en eglenceli roller coasterlarin oldugu park:D), MGM Studios (Kamera arkasi atraksiyonlari), Magic Kingdom (Buyulu Krallik -Walt Disney'in olusturdugu her turlu masal kahramanini bulabileceginiz masal diyari)...

Geziye ait en sevdigim anlardan bir tanesi de 2 gece izleme sansi buldugumuz hava-i fisek gosterileriydi. Tam anlamiyla buyuluydu gercekten:)

Hiç yorum yok:

*Secimler hep vardi.Her sey kaderde yazili olsa da -maktub-, oraya sen secimini yaptiktan sonra yazildi. Ve simdi sira sende, sadece soyle bana: YaZi mi yoksa TuRa mi?