13 Aralık 2010 Pazartesi

Sahabeler Diyarı..

Geçtiğimiz haftasonu Sahabeler Diyarı Suriye'deydim. Suriye'ye neden küçük Umre denildiğini daha iyi anladım orada. Kendi dünyamız içinde o kadar yuvarlanıp gidiyoruz ki, gerçek olan yanıbaşımızdayken, hiç farkında bile olmadan bazen, ne kadar uzağında kalabiliyoruz. Meğer ne kadar ihtiyacım varmış. Elhamdülillah..Olabilecek en kısa sürede tekrardan gidebilmek, görebilmek nasip olur inş.

3 yorum:

velespit dedi ki...

insan illa bir sebep bekliyor heralde yani basindakileri gormek icin.
gecen haftanin haberiydi galiba, turkiye, suriye, lubnan, urdun bir araya geldiler levant is forumu kurdular. guzel is birlikleri planlaniyormus, boyle şengen gibi levant gelistirilecek, socrates gibi de ibn haldun ogrenci degisim programlari yapilacakmis, festivaller, spor etkinlikleri felan bir dunya sey saymislardi.
cok hosuma gitti. sebepler artarsa oralara gitme bahaneleri de artar heralde.
tekrar gidip gorursun insallah. daha hic gitmeyenler de var.
he bu arada suriye'ye kucuk umre dendigini ilk defa duydum, ilgincmis, guzelmis.
selamlar.

Adsız dedi ki...

amin.....Bunu da silmezsin sanırım..Çok içimden gelerek dua ettim....

esperanza dedi ki...

@velespit: haber gerçekten süpermiş:) umarım en kısa sürede hayata geçirilir, özellikle de ibn haldun değişim programı -ki bu sayede biraz olsun yüzümüzü batıdan dönüp, hemen yanıbaşımızdaki değerlerin kıymetini bilebilme şuurunu kazanırız. henüz gitmemiş olanlara da en kısa sürede nasip olsun inş.

@adsız: sn. adsız, adsız olarak bırakılan tüm yorumlar silinecektir. Bir şey yazacaksanız, isminizi de bırakın lütfen, muhatabımı bileyim, ya da bir daha yorum yazmamanızı rica ederim.

*Secimler hep vardi.Her sey kaderde yazili olsa da -maktub-, oraya sen secimini yaptiktan sonra yazildi. Ve simdi sira sende, sadece soyle bana: YaZi mi yoksa TuRa mi?