20 Mayıs 2007 Pazar

yine yeni yeniden....

coook sevdigim, ozledigim ve sanal ihmale maruz biraktigim tum okurlarim:)) yayinimiza verdigimiz kisa (!) ara nedeniyle hepinizden ozurlerimi kabul etmenizi isteyecegim..bloguma bi seyler yazmayali bir ay oldu zannedersem..Bu arada yine bir takim degisiklikler oldu, hayatin hizindan gunlerin nasil gectigini anlayamamisim anlayacaginiz...ama simdi afilli bir ozur ve hizli bir girisle yine hayatinizdayim:) -tabii sanal hayatinizda..digerinden hic cikmadigimi biliyorum:)

iste basliyoruz:

portakali soydum, basucuma koydum, ben bir yalan uydurdum, duma duma dum..:) yalan uydurmasam da, benim atlanta isi yalan oldu:( :) okuldan kabulumu adim, ancak baska puruzler cikti ne yazik ki..kismet tabii..burada aldigim dersleri saymama ve en onemlisi master programlarina yeni dersler eklemis olmalari gibi..oyle ki georgia state'deki masterim 2009'dan once bitmiyor..ben Turkiye'ye dondugumde hayirlisiyla 25 yasimda olmak istiyorum, 26 degil:)) hayirlisi, okulumda devam ediyorum yani..ama en azindan icim rahat, dogru bir karar olmustur diye dusunuyorum.

buradaki ilk donemim mayisin 12sinde bitti..aldigim 5 dersin hepsi Allaha sukur A geldi:) dualariniz icin tesekkurler..yaz donemi 5 haziranda basliyor, ins 4 ders almayi planliyorum. almam gereken derslerden iki tanesi icin (ekonomi ve muhasebe) muafiyet sinavina girecegim ins mayis sonunda..bu sekilde o iki ders sayet gecersem mufredatimdan dusmus olacak..

...

:) bir ayı bir posta sığdırmak zor:) bunu sadece kısa bir "hala buradayım" yazısı olarak addedin..bu arada biletim tarihini 1 Agustos'a degistirdim. Hayırlısıyla ins bu tarihte yanınızda olacagım. Bu arada gelip gelmeme dalgalanması icin de hepinizden ozur diliyorum. Gelmeyi ne kadar cok isterdim tahmin edemezsiniz.. Ama su durumda bu tatili burada gecirmem daha "mantıklı" geldi..Bu aralar yine mantıgımın sesi agır basıyor anlayacagınız.. (Bu kız neden bahsediyor diye dusunuyorsanız:) sabah mahmurluguma verin..saat 11'i gecti, ama gecen hafta 12-1lerde kalkamaya alısınca, bugun 9 bucukta kalkmak bunyemi sarstı herhalde:)

bu arada "ablacık" gonderdigin kartlar icin cooook tesekkur ederim:DD acayip mutlu oldum:D

reyhancımcım, umarım bu kız yazmaktan vazgecti diye sen de sitemi sık kullanılanlar listenden cıkarmamışsındır??:P

havva ablacım, gecen gunku tel gorusmesi ıcın tesekkurler, her zamanki gibi icimi rahatlattın:) bu arada sana bir mail attım..kestane kebap, acele cevap..

bu son soz de herkese:) gordugum ama cok da hatırlamadıgım bir ruya uzerine bunu yazıyorum..eger istemeden kalbinizi kırdıysam affedin..Bu blogumu okuyanlar benim cok deger verdiklerim..ve bana deger verdiklerini bildiklerim..bu degere layık olmak icin burdayım..barıstık??:)))))

bir sonraki yayınımızda gorusmek uzere..(merak etmeyin, bu seferki sezon arası olmayacak:) )

cok selamlar, vildan...
*Secimler hep vardi.Her sey kaderde yazili olsa da -maktub-, oraya sen secimini yaptiktan sonra yazildi. Ve simdi sira sende, sadece soyle bana: YaZi mi yoksa TuRa mi?